De Univé innovatiedagen

Wat doe je allemaal als Talent Program trainee tijdens je opdracht? In deze blog deelt trainee Lotte haar ervaringen over haar derde opdracht bij Univé en de daarbij horende innovatiedagen! Meer weten? Lees de blog!

Geplaatst door
Lotte Barendse
op 13 december 2018.

De ING meeting in Boekarest!

Als IT trainee bij de ING werk je vaak in een internationaal team. In deze blog vertelt Josephine hoe dit voor haar is én hoe fijn het is om dan uiteindelijk je teamgenoten die in het buitenland werken in het echt te zien!

Geplaatst door
Josephine Dik
op 11 december 2018.

Sneakpeek @ ABN Amro met Mark Post

In mijn eerste maand als stagiare bracht ik een bezoekje aan de ING, waar old colfielder Mark van Kessel is uitgestroomd vanuit zijn ING IT traineeship! Nu ik die oranje bank heb gehad, kan ik de groene natuurlijk niet al te lang laten wachten. Hoog tijd om ook daar een kijkje te nemen! Dus hop, … Continued

Geplaatst door
Kim Brandwagt
op 7 december 2018.

De onboardingsbootcamp @ ING

Als IT Top Engineer trainee wordt er veel aandacht besteed aan je ontwikkeling. Zowel bij Young Colfield als bij ING. Deze week vertelt trainee Joren over zijn eerste maanden bij ING en hoe de interne onboardingsbootcamp hem is bevallen! Nieuwsgierig? Lees de blog!

Geplaatst door
Joren Broekema
op 4 december 2018.

De finance trainingsdagen met ABN 7!

Onze traineeships bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. Deze week neemt Paul, IT Business trainee bij ABN Amro, je mee in zijn ervaringen met de finance training! Nieuwsgierig, lees zijn blog hier!

Geplaatst door
Paul Corten
op 27 november 2018.

Eerste maand als KLM IT trainee @ Bob van der Helm

Nieuwsgierig naar hoe de eerste weken van een KLM IT trainee er uit zien? En daarnaast hoe het tot nu toe bevalt? Lees dan de blog van Bob, die begin oktober is begonnen met dit toffe programma!

Geplaatst door
Bob van der Helm
op 26 november 2018.

Old colfield starring @ Erik Willems

Nieuwsgierig naar wat onze ABN IT trainees precies doen? En waarom old colfield Erik Willems destijds voor Young Colfield én ABN heeft gekozen? Lees dan nu het interview!

Geplaatst door
Sannemarije Kleisen
op 21 november 2018.

O what a night, YC family night!

De eerste donderdagavond van de maand staat altijd in het teken van een sessie bij ons op kantoor! Elke maand organiseert een ander team deze avond, waarbij interessante onderwerpen of leuke activiteiten op het programma staan. Dit keer werd de avond een tikkeltje anders ingevuld: het was ouderavond!!

Geplaatst door
Joren Broekema
op 15 november 2018.

Let’s talk about: de YC onboardingsbootcamp!

Wat doen onze helden allemaal tijdens de onboardingsbootcamp? Stagiaire Kim deelt haar ervaringen over deze 3 leerzame en gezellige dagen!

Geplaatst door
Kim Brandwagt
op 2 november 2018.

Eerste maand als ABN IT Business trainee @ Bas Verhaar

Werken kan je overal. Wat voor mij het ene werk beter maakt dan het andere is alles eromheen. Zijn er borrels? Zijn de mensen leuk? Is er ook een beetje persoonlijk contact met elkaar? Lees mijn blog als je wilt weten hoe dit is bevallen bij ABN Amro!

Geplaatst door
Bas Verhaar
op 21 oktober 2018.

Eerste maand als ING Top Engineer @ Maike Fischer

Nieuwsgierig naar hoe onze ING Top Engineer Maike haar eerste maand als IT trainee heeft ervaren? In deze blog vertelt deelt ze haar ervaringen over haar allereerste week bij de ING, de trainingsmaand die ze heeft gevolgd bij ons op kantoor en natuurlijk de teambuilding op externe locatie!

Geplaatst door
Maike Fischer
op 3 oktober 2018.

Old Colfield starring Michiel Baeten @ Schiphol Airport

Nieuwsgierig naar wat onze Talent Program trainees allemaal doen? In deze blog interviewt Mario oud trainee Michiel, die zijn ervaringen en tips graag met jullie deelt!

Geplaatst door
Anneloes van der Meer
op 27 september 2018.

Old Colfield starring Mark van Kessel @ ING

Ook zo benieuwd wat onze mensen de hele dag doen? In deze blog interviewt Kim onze oud IT Trainee Mark over zijn ervaringen als trainee in het ING Top Engineer Programma!

Geplaatst door
Anneloes van der Meer
op 19 september 2018.

Inkijkje in de wereld van ING

Elke laatste dinsdag van de maand organiseren wij onze ‘TEP lunch’. Hier zijn alle oud en huidige trainees van ons ING Top Engineer Program welkom om bij ons te lunchen en met elkaar bij te kletsen over zowel persoonlijke als inhoudelijke onderwerpen! Dit keer kwam het Banking of Things team van ING een meer inhoudelijke invulling geven aan deze lunch. Nieuwsgierig naar waar dit team zich mee bezig houdt? Lees het verslagje van Matthijs hieronder! 

Geplaatst door
Anneloes van der Meer
op 6 september 2018.

Durf jij je etiket los te laten?

Ook zo benieuwd naar wat onze mensen allemaal leren tijdens hun traineeship? In deze blog deelt Imke een van haar inzichten tijdens haar eerste jaar Talent Program!

Geplaatst door
Imke Sanders
op 28 augustus 2018.

Op keuzetraining met team 19!

In ons multicompany Talent Program heeft ieder team de ruimte om op eigen manier een of enkele keuzetrainingen in te vullen. Om jullie een beeld te geven wat teams dan zoal doen, nemen we jullie mee in het intensieve tweedaagse trainings ‘weekend’ van team 19. Hiervoor vertrokken zij twee weken geleden naar de vrijzinnige hippie vrijplaats … Continued

Geplaatst door
Willem Plasterk
op 1 augustus 2018.

Durf jij jezelf te zijn op werk?

Ook zo benieuwd wat onze mensen de hele dag doen? In deze blog schrijft Tymon over zijn ervaringen op zijn opdracht bij ING vanuit het Talent Program!

Geplaatst door
Tymon Geul
op 26 juli 2018.