Réal van Schie

Directeur Young Colfield

Het ontwikkelen van jong talent en hen laten ervaren waar hun kracht ligt, zorgt voor een dynamische energieke club mensen. De kritische, frisse blik van onze talenten gecombineerd met hun flexibele passievolle instelling zorgt voor nieuwe inzichten en waarde creatie bij onze opdrachtgevers. Onze talenten gaan een Young Colfield expeditie aan, waarin ze een stevig fundament leggen voor de rest van hun carriere. Het geeft me iedere dag weer veel energie om daar een bijdrage aan te leveren.

Susanna Nell

Directeur Young Colfield

Jochem (7) speelt met lego. Zijn oma: ‘Jij wordt later vast architect.’ ‘Nee hoor, ik blijf gewoon mezelf’.

Ik geloof dat dat het doel is van alles. Jezelf zijn. Ook, of misschien juist wel in je werk. Omdat je dan doet zoals je bedoeld bent. En dus bijdraagt. Bij Young Colfield staat groeien centraal. Naar jezelf dus. Professioneel, persoonlijk. Wij zien dat, wanneer we mensen goede voeding, licht en ruimte geven tijdens die ontdekkingsreis, hun groei optimaal is. Niets mooiers voor mij om onze trainees onderweg een spiegel voor te houden zodat ze kunnen zien we ze zijn. Ik ben dagelijks trots en dankbaar dat te mogen doen. En dan te zien wat we met z’n allen bereiken bij onze opdrachtgevers en elkaar.

Roemer Alfrink

Commercieel Manager

Mooie opdrachten en tevreden opdrachtgevers. Dat zijn twee dingen die mij drijven. ‘Er is meer voor elkaar gekregen dan de oorspronkelijke opdracht omschrijft’ is wat ik vaak terug krijg van opdrachtgevers. Daar krijg ik nou energie van!

Els Hoebée

Talent Management & Recruitment

Mensen begeleiden tot meer zelfinzicht en met creativiteit zaken vernieuwen zijn dingen waar ik blij van word. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Waar wil je naartoe? Iedereen is anders, elk gesprek daarom ook. Buitengewoon interessant als je het mij vraagt. Dat maakt dat ik elke dag blij naar mijn werk ga. En als ik weer eens een nieuw idee heb voor een training, evenement of iets anders krijg ik hier steevast te horen “probeer maar!”. Veel vrijheid en vertrouwen. Dat geeft mij vleugels!

 

Nina Colijn

Programma Manager

Op ons kantoor hangt een tekening van een berg met bergbeklimmers. Een metafoor voor de weg die onze trainees bewandelen, met als doel: worden wie je bent. Daar gaat het om. Dat vraagt lef, kwetsbaarheid en beweging. Ik vind dat onze trainees zich nieuwsgierig en dapper aan deze mooie expeditie wagen. En ik vind het fantastisch dat ik daar aan bij mag dragen. De juiste bagage meegeven; niet teveel niet te weinig. Ook wil ik onze klimmers stimuleren om door te gaan als het lastig wordt. Maar ook om de wijsheid te vinden om te durven pauzeren en te reflecteren als dat nodig is.  Ga je nog steeds de goede kant uit? Wat doet de tocht met jou? Wie en wat kom je tegen? En af en toe de trainees eraan helpen herinneren: geniet van het uitzicht!

Piter-Jan Goodijk

Programma Manager Crowd Consulting

Tijdens mijn traineeship bij Young Colfield ontwikkelde ik steeds meer interesse voor ondernemen. Crowd Consulting biedt een mogelijkheid om die lessen toe te passen en samen met multidisciplinaire teams van trainees energieke inspiratiesessies voor organisaties neer te zetten. Een combinatie van baanbrekende ideeën maar tegelijkertijd concrete resultaten maakt mij het meest enthousiast.

Anneloes van der Meer

Recruiter

Waar liggen je talenten? Waar wil je nog in groeien? En wat heeft jou gevormd tot de persoon die jij nu bent? Deze vragen fascineren mij. Tijdens mijn traineeship in het Talent Program heb ik de kans gekregen om bij verschillende opdrachtgevers in verschillende rollen heel veel te leren over mijzelf. Zowel persoonlijk als professioneel. Ik vind het dan ook een voorrecht dat ik nu elke dag bezig mag zijn om deze ervaringen te gebruiken bij het enthousiasmeren en selecteren van potentiële nieuwe trainees voor onze programma’s.

 

Chantal Kostelijk

Office Manager

Werken in een creatieve, inspirerende omgeving met collega’s die het beste uit zich zelf halen, is voor mij de ultieme werkplek! Het leuke is dat je dit bij Young Colfield vindt. Als Office Manager bied ik (creatieve) ondersteuning aan het management en de trainees, zodat zij optimaal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Doordat ik een spin in het web ben, is mijn werk erg afwisselend en dit geeft mij energie. Ik vind het daarnaast ook leuk om te zien hoe trainees uit hun comfortzone komen en nieuwe (grote) stappen maken. Zelf probeer ik dit ook zoveel mogelijk te doen. Mijn motto is: “to live a creative life, we must lose our fear of being wrong” . Ik ben van mening dat er dan mooie ideeën ontstaan!