Crowd Consulting met Univé

Wil jij ervaren hoe het is om één dag te werken bij Young Colfield en ben je nieuwsgierig naar onze tak ‘Crowd Consulting’? Vind je het leuk om mee te denken over de vraag hoe Univé het beste young professionals kan aantrekken? Kom dan naar onze Crowd Consulting op vrijdag 14 juni.

Op vrijdag 14 juni organiseren wij namelijk een crowd consulting sessie met Univé. Deze dag biedt jou de kans om te ervaren hoe het is om als trainee van Young Colfield mee te denken aan grote vraagstukken van andere organisaties. Je krijgt zowel de kans om Young Colfield & Univé te leren kennen, als om te ervaren hoe het is om een dag bij Young Colfield te werken & een training Design Thinking waarin je leert op innovatieve wijze oplossingen te bedenken voor vraagstukken. Overtuigd? Stuur dan een mail naar Guido.heunen@youngcolfield.nl.

Het programma
We hebben een bomvol programma. In de ochtend beginnen we uiteraard eerst met een uitgebreide rondleiding door Young Colfield & een leuke voorstelronde met de 25(!) andere deelnemers van Young Colfield & Univé. Daarna gaan we direct aan de slag met een grote brainstormronde om allerlei creatieve oplossingen te verzinnen op het vraagstuk ‘hoe kan Univé young professionals aantrekken?’. Van 0 naar makkelijk 200 ideeën in slecht 1 uur tijd. De rest van de dag gaan we aan de slag om zo’n 5 van deze ideeën uit te werken in heuse prototypen, ook wel Minimum Viable Products genoemd. Uiteraard wordt tussendoor een heerlijke lunch verzorgd. Omdat Univé op zoek is naar feedback van young professionals, krijgen jullie een grote rol in het middagdeel. Zij willen graag van jullie horen waar jullie naar op zoek zijn bij een potentiële nieuwe werkgever. Deze feedback verwerken we vervolgens in de prototypen. Het inhoudelijk programma eindigt met pitches voor het MT van Univé waarbij we met zijn allen onze resultaten laten horen. Om het weekend goed in te luiden eindigen we natuurlijk met een spetterende borrel.

Wie zoeken wij?

  • Je bent nieuwsgierig naar Young Colfield als organisatie en je hebt een studieachtergrond die bij een van onze traineeships aansluit.
  • Daarnaast heb je jezelf naast je studie ontwikkeld. Bijvoorbeeld als bestuurslid van je studenten- of voetbalvereniging, redacteur voor het studieblad of in verschillende inhoudelijke bijbanen.
  • Je hebt lef en hebt een onbevangen persoonlijkheid.
  • Je bent zelfkritisch en staat te popelen om te groeien.
  • Daarnaast zijn je sociale skills goed ontwikkeld.

Herken jij jezelf hierin? Wees meer dan welkom!

Eerst even sfeerproeven? Check dan onze crowd consulting aftermovie met het Rode Kruis hieronder!
Enthousiast geworden of vragen? Stuur dan een mail naar guido.heunen@youngcolfield.nl.

Wie weet tot ziens!