Enthousiast?

Wat kan je verwachten?

Give your career a flying start

Inhoudelijke ontwikkeling

Kennisdeling is bij KLM aan de orde van de dag zodat je je kunt ontwikkelen op een manier die bij je past. Daarnaast staat een inhoudelijk opleidingsprogramma bij YC al voor je klaar.

Uitdaging

Je krijgt de kans om je te bevinden in teams die state-of-the-art web apps voor Air France – KLM bouwen. Dit creëert een unieke combinatie van innovatie en complexiteit. Lees: continue uitdaging en oneindig veel leer opportunities.

Internationaal

KLM is een bedrijf dat wereldwijd naam heeft. Jouw werk zal dus wereldwijd impact hebben. In de teams zal je met een multiculturele mix van mensen werken.

Innovatie en Impact

Doordat IT het hart van Air France – KLM vormt, is er veel ruimte om innovatief bezig te zijn. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in geavanceerde technologie zoals Angular, Node.js, REDIS, Apollo, GraphQL. Jij ontwikkelt mee aan oplossingen op een schaalgrootte en complexiteit die in de wereld zeldzaam is: met elke dag meer dan 500.000 zoekopdrachten van reizigers die op zoek zijn naar hun (droom)ticket. Miljoenen gebruikers zullen zien waar jij aan meewerkt.

Persoonlijke aandacht

Het ontwikkelen van jouw talent staat bij zowel Young Colfield als KLM centraal. Je volgt tijdens je traineeship regelmatig aanvullende trainingen bij Young Colfield op het gebied van de (IT) inhoud en persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je een persoonlijke coach en een team mede-trainees waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Win – win dus!

Fun

Je komt terecht in één van de hechte internationale teams van KLM IT. Er worden vaak inhoudelijke Meet-ups georganiseerd op kantoor, je krijgt de kans om naar conferenties te gaan en (op den duur) een KLM contract te krijgen waarmee je de kans krijgt om low-cost de hele wereld te ontdekken!

Programma

Het KLM IT Talent Program is een één jarig traineeship voor enthousiaste, WO-afgestudeerde bèta studenten met een passie voor IT. Waarbij je aan de slag gaat als full-stack web developer of informatie analist. In ons traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

  1. De innovatieve IT omgeving van groot bedrijf als KLM waar je je in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen;
  2. Een uitgebreid opleidingsprogramma, coaching, veel kennisdelen en gezelligheid met je mede trainees bij Young Colfield.

In deze periode bieden wij je ruim 20 opleidingsdagen. Zowel op het gebied van inhoudelijke technische skills als persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt coaching van je Young Colfield Talent Manager én je het een team van circa 5 andere trainees waarmee je ervaringen kan delen.

Wat kan ik dan precies gaan doen?

Als multi skilled IT professional komt je terecht in een van de full-stack web teams van KLM. De rol die je gaat vervullen kan uiteen lopen van een rol als full-stack developer tot informatie analist, afhankelijk van jouw voorkeuren en interesses.

Als full-stack developer bouw je in een Product Team mee aan de state-of-the-art web apps van KLM. Je bent continue bezig met het bouwen van nieuwe features voor bijvoorbeeld de nieuwe Air France – KLM website, of de KLM self service kiosks op vliegvelden overal ter wereld.

Als Informatie analist is het je uitdaging om de stem van de klant te zijn richting je team met developers. Hierdoor vorm jij de brug tussen de wensen van de business, de andere teams en de developers uit je team. In deze rol probeer je een optimale balans te vinden tussen functionele vereisten, requirements, ontwerp, gebruikerservaringen en de wensen van externe partijen en andere teams.

Deze rollen worden allemaal uitgevoerd in een Agile omgeving volgens de SCRUM methodiek.

Kennismaken?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Mooi, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Dit zijn de stappen die nog tussen jou en deze mooie baan in liggen:

1. Stuur een CV

Plus motivatie en het balletje gaat rollen.

2. Eerste selectiegesprek

Sterke motivatiebrief? Passend CV? Dan nodigt Anneloes, onze talent connector voor dit programma, je uit voor een gesprek.

3. Capaciteitentest

Zijn we na dit gesprek allebei nog steeds enthousiast? Dan dagen wij je uit thuis een capaciteitentest te maken.

4. Selectieronde KLM

Tijdens dit gesprek ga je in gesprek met een manager van KLM over jouw technische skills en motivatie voor dit programma. Daarnaast heb je tijdens dit gesprek volledig de mogelijkheid om al je vragen die je nog hebt over de organisatie, de werkzaamheden en het team te stellen.

5. Arbeidsvoorwaarden

Heb je alle stappen succesvol doorlopen? YES! Je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en hopelijk start je dan snel als onze nieuwe collega!

Liever eerst nog wat meer informatie?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jou in dit programma. Bel of mail Anneloes en zij neemt spoedig contact met je op; anneloes.van.der.meer@youngcolfield.nl of 0627300876.

Nu écht overtuigd?