Als multi-skilled IT professional kom je terecht in een van de full-stack web teams van KLM. De rol die je gaat vervullen kan uiteen lopen en is afhankelijk van jouw voorkeuren en interesses. Zo bouw je als full-stack developer in een Product Team mee aan de state-of-the-art web apps van KLM. Je bent continu bezig met het bouwen van nieuwe features voor bijvoorbeeld de website of KLM self-service kiosk op vliegvelden overal ter wereld.

Ook kun je als informatie analist aan de slag en dan is het de uitdaging om de stem van de klant te zijn richting je team met developers. Jij vormt de brug tussen de wensen van de business, de andere teams en de developers. In deze rol probeer je een optimale balans te vinden tussen functionele vereisten, requirements, ontwerp, gebruikerservaringen en de wensen van externe partijen en andere teams. De rollen worden allemaal uitgevoerd in een Agile omgeving volgens de SCRUM methodiek.

Gedurende het traineeship bieden wij je ruim 20 opleidingsdagen. Zowel op het gebied van inhoudelijke technische skills als persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt coaching van je Young Colfield Talent Manager én je vormt een team met circa 5 andere trainees. Met hen bouw je een hechte band op en kun je al je ervaringen delen.

Wat kan je verwachten?

Give your career a flying start

Inhoudelijke ontwikkeling

Kennisdeling is bij KLM aan de orde van de dag zodat je je kunt ontwikkelen op een manier die bij je past. Daarnaast staat een inhoudelijk opleidingsprogramma bij YC al voor je klaar.

Uitdaging

Je krijgt de kans om je te bevinden in teams die state-of-the-art web apps voor Air France – KLM bouwen. Dit creëert een unieke combinatie van innovatie en complexiteit. Lees: continue uitdaging en oneindig veel leer opportunities.

Internationaal

KLM is een bedrijf dat wereldwijd naam heeft. Jouw werk zal dus wereldwijd impact hebben. In de teams zal je met een multiculturele mix van mensen werken.

Innovatie en Impact

Doordat IT het hart van Air France – KLM vormt, is er veel ruimte om innovatief bezig te zijn. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in geavanceerde technologie zoals Angular, Node.js, REDIS, Apollo, GraphQL. Jij ontwikkelt mee aan oplossingen op een schaalgrootte en complexiteit die in de wereld zeldzaam is: met elke dag meer dan 500.000 zoekopdrachten van reizigers die op zoek zijn naar hun (droom)ticket. Miljoenen gebruikers zullen zien waar jij aan meewerkt.

Persoonlijke aandacht

Het ontwikkelen van jouw talent staat bij zowel Young Colfield als KLM centraal. Je volgt tijdens je traineeship regelmatig aanvullende trainingen bij Young Colfield op het gebied van de (IT) inhoud en persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je een persoonlijke coach en een team mede-trainees waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Win – win dus!

Fun

Je komt terecht in één van de hechte internationale teams van KLM IT. Er worden vaak inhoudelijke Meet-ups georganiseerd op kantoor, je krijgt de kans om naar conferenties te gaan en (op den duur) een KLM contract te krijgen waarmee je de kans krijgt om low-cost de hele wereld te ontdekken!

Kennismaken?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Mooi, maar KLM IT Business trainee word je niet zomaar. Dit zijn de stappen die nog tussen jou en deze mooie baan in liggen.

1. Stuur jouw cv

Plus motivatie en het balletje gaat rollen.

2. Eerste selectiegesprek

Sterke motivatiebrief? Passend cv? Dan nodigt Anneloes, onze talent connector voor dit programma, je uit voor een gesprek.

3. Capaciteitentest

Zijn we na dit gesprek allebei nog steeds enthousiast? Dan dagen wij je uit thuis een capaciteitentest te maken.

4. Selectieronde KLM

Tijdens dit gesprek ga je in gesprek met een manager van KLM over jouw technische skills en motivatie voor dit programma. Daarnaast heb je tijdens dit gesprek volledig de mogelijkheid om al je vragen die je nog hebt over de organisatie, de werkzaamheden en het team te stellen.

5. Arbeidsvoorwaarden

Heb je alle stappen succesvol doorlopen? YES! Je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek en hopelijk start je dan snel als onze nieuwe collega!

Solliciteren

Ik pas in dit plaatje en wil graag solliciteren voor het KLM IT Talent Program.

Solliciteren KLM IT Talent Program