Réal van Schie

Managing Partner

Het ontwikkelen van jong talent en hen laten ervaren waar hun kracht ligt, zorgt voor een dynamische energieke club mensen. De kritische, frisse blik van onze talenten gecombineerd met hun flexibele passievolle instelling zorgt voor nieuwe inzichten en waarde creatie bij onze opdrachtgevers. Onze talenten gaan een Young Colfield expeditie aan, waarin ze een stevig fundament leggen voor de rest van hun carriere. Het geeft me iedere dag weer veel energie om daar een bijdrage aan te leveren.

Els Hoebée

Partner Talent Connection

Mensen begeleiden tot meer zelfinzicht en met creativiteit zaken vernieuwen zijn dingen waar ik blij van word. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Waar wil je naartoe? Iedereen is anders, elk gesprek daarom ook. Buitengewoon interessant als je het mij vraagt. Dat maakt dat ik elke dag blij naar mijn werk ga. En als ik weer eens een nieuw idee heb voor een training, evenement of iets anders krijg ik hier steevast te horen “probeer maar!”. Veel vrijheid en vertrouwen. Dat geeft mij vleugels!

 

Piter-Jan Goodijk

Partner Commercie

Tijdens mijn traineeship bij Young Colfield ontwikkelde ik steeds meer interesse voor ondernemen, en daar is binnen dit bedrijf vol vernieuwingsdrang alle ruimte voor. Ik kijk graag samen met onze mensen vanuit nieuwsgierigheid naar de uitdagingen van onze opdrachtgevers en hoe we daar passende oplossingen in kunnen bieden. Een combinatie van baanbrekende ideeën maar tegelijkertijd concrete resultaten maakt mij het meest enthousiast.

Anneloes van der Meer

Talent Connector

Waar liggen je talenten? Waar wil je nog in groeien? En wat heeft jou gevormd tot de persoon die jij nu bent? Deze vragen fascineren mij. Tijdens mijn traineeship in het Talent Program heb ik de kans gekregen om bij verschillende opdrachtgevers in verschillende rollen heel veel te leren over mijzelf. Zowel persoonlijk als professioneel. Ik vind het dan ook een voorrecht dat ik nu elke dag bezig mag zijn om deze ervaringen te gebruiken bij het enthousiasmeren en selecteren van potentiële nieuwe trainees voor onze programma’s.

Guido Heunen

Chapter Lead Crowd Consulting

Als programmamanager YX ben ik verantwoordelijk voor de ‘overige’ proposities van Young Colfield.

Dagelijks krijg ik veel energie van het organiseren van Crowd Consulting sessies, het begeleiden van de persoonlijke ontwikkelingstrajecten van andere organisaties in de vorm van bootcampsprints en het geven & faciliteren van trainingen. Ik word erg enthousiast als ik samen met een organisatie (en het liefst ook samen met onze eigen trainees) vanaf het begin kan meedenken in welke behoefte de organisatie eigenlijk precies heeft. In mijn werk probeer ik persoonlijke aandacht & in verbinding met elkaar staan altijd op de eerste plek te zetten.’

Chantal Kostelijk

Office Manager

Werken in een creatieve, inspirerende omgeving met collega’s die het beste uit zich zelf halen, is voor mij de ultieme werkplek! Het leuke is dat je dit bij Young Colfield vindt. Als Office Manager bied ik (creatieve) ondersteuning aan het management en trainees, zodat zij optimaal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast organiseer ik diverse events voor Young Colfield en ben ik elke dag bezig met het optimaliseren van HR processen. Doordat ik een spin in het web ben, is mijn werk erg afwisselend en dit geeft mij energie. Ik vind het daarnaast gaaf om te zien hoe trainees uit hun comfortzone komen en nieuwe (grote) stappen maken. Zelf probeer ik dit ook zoveel mogelijk te doen. Mijn motto is: “to live a creative life, we must lose our fear of being wrong”. Ik ben van mening dat er dan groei ontstaat!

 

 

 

Anne Spapens

Partner Talent Development

Er gaat bij mij een vuurtje branden wanneer ik merk, zie, hoor of voel dat iemand aan de slag is met zijn of haar passie. Wanneer iemand in flow is. Op zoek naar datgene wat hem of haar het meest gelukkig maakt. Andersom word ik ook getriggerd, wanneer ik zie dat mensen zichzelf thuis laten wanneer ze naar hun werk gaan. En dat is niet uitzonderlijk.

Daarom is het zo fijn dat ik bij Young Colfield bij mag dragen aan het ontwikkelen van wie we al zijn. Het ontwikkelen van talent. Waarbij we hopelijk niet alleen een voedingsbodem zijn voor onze trainees maar vooral ook een inspiratiebron voor alle organisaties met wie we samenwerken. Samen bouwen aan een omgeving waarin mensen op hun best zijn en kunnen groeien. Met beweging, creativiteit en aandacht voor de ander. Dat is wat er voor mij toe doet.

Matthijs Loop

Talent Manager

‘Volg je hart, gebruik je hoofd.’ Dat is hoe ik zelf probeer te leven en wat ik in mijn rol als Talent Manager aan onze trainees probeer mee te geven. Door je hart te volgen begint het leven te vloeien, ontstaan er onverwacht mooie dingen en weet je wat je te doen staat. Dit vraagt om oprechte aandacht. Aandacht voor jezelf (jezelf zien en zijn), voor de ander (de ander zien en laten zijn) en ten slotte voor de wereld om je heen. Het volgen van mijn eigen hart bracht mij bij Young Colfield en daar vond ik de aandacht die wat mij betreft zo wezenlijk is. Aandacht, tezamen met vertrouwen, verantwoordelijkheid en – bovenal – plezier, maken Young Colfield tot een bijzondere plek waar talent kan groeien én bloeien.

Lisanne van Zwol

Talent Manager

Weten wie je bent en wat je wil. Het klinkt zo simpel, maar dat is het vaak niet. Het is een levenslange reis waarin we als Young Colfield een rol spelen door trainees te laten groeien in een voedingsbodem voor talent. Want vanuit je eigen kracht en keuzes dingen doen, dat voelt goed! Dit doen we samen met mooie en betrokken opdrachtgevers waar trainees aan de slag gaan. Het begeleiden van deze processen, het samen komen tot nieuwe inzichten en mooie samenwerkingen is waar ik energie van krijg. Met een flinke dosis nuchterheid en pragmatisme, maar ook met oprechte interesse in wat je beweegt en wat je nodig hebt voor een volgende stap, waar die ook naar toe gaat. Volg je hart, dat klopt altijd!

Nina Waterdrinker

Talent Connector

Als Talent Connector ben ik niet op zoek naar de perfecte antwoorden, ik ben op zoek naar wie jij bent. Ik geniet van de durf van mensen om open en eerlijk te zijn, zichzelf te laten zien. Alleen zo kunnen we samen komen tot de kern van jouw ambitie en alleen zo kunnen we inschatten of we een match zijn. Het kunnen begeleiden van mensen naar de baan waar ze tot hun recht gaan komen en de mogelijkheid zich te ontwikkelen in de richting van hun interesses, die persoonlijke aandacht, daar krijg ik energie van.

Serpil de Roo

Financieel Administrator