IT Consultancy Traineeship

IT Consultancy Traineeship


DE INHOUD VAN HET IT CONSULTANCY TRAINEESHIP

Een begeleide start van jouw carrière

Een jaar lang dedicated aan de slag bij één van onze vooraanstaande opdrachtgevers in een rol met focus op consultancy, IT én persoonlijke ontwikkeling, dat is het ons IT Consultancy Traineeship.


Ben jij bijvoorbeeld de volgende Consultant Strategie & Data? Als trainee ontwikkel je consultancy skills en samen met ons ontdek je wat voor soort rol het beste bij jou past. In de vorm van een éénjarig traineeship. Als er na een jaar een match is tussen jou en de bank, treed je in dienst bij de opdrachtgever. Je gaat aan de slag bij toonaangevend bedrijven zoals ING, ABN AMRO, De Poltie of Woonstad Rotterdam.


Jij zet je volledig in voor de organisatie maar bent ondertussen ook bezig met het verder ontwikkelen van jouw  persoonlijke kracht door middel van aanvullende trainingen en coaching. Leren waar je voor staat. Weten wat je kan. Doen wie je bent. 

Solliciteer nu

Met ons IT Consultancy Traineeship combineer je het beste van twee werelden

Learning on the job in een innovatieve en business omgeving waar je in samenwerking met de opdrachtgever in korte tijd inhoudelijk sterk ontwikkeld tot een volwaardige consultant. En zodra je bent aangenomen, start je direct bij de klant.

Een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma, afgestemd op jouw ontwikkelbehoefte. Een begeleide start van je carrière en niet te vergeten de inhoudelijke sessies en vrijblijvende sociale activiteiten bij Young Colfield in Amsterdam.


WAAR GA JE WERKEN?

Samen zoeken we dé rol die bij jou past

We kijken samen welke rol binnen ons opdrachtgeverspallet het beste matcht bij jouw ervaring, persoonlijkheid en ambities. We vinden het heel belangrijk dat jij op een plek terecht komt die bij je past. Want als jij op je plek zit, kun jij zijn wie je bent en zo waarde toevoegen. En dat is nou precies waar jij naar op zoek bent!


UITDAGENDE OPDRACHTEN

Een breed pallet aan opdrachten en opdrachtgevers

Als IT Consultancy trainee kan je je bezighouden met een breed scala aan consultancy- en IT projecten. Vaak staan onderwerpen centraal als digitalisering, implementatie van nieuwe systemen, automatisering, dashboarding of algemene organisatievraagstukken. Je kan dus verschillende rollen vervullen. Deze rollen zijn altijd uitdagend en aansluitend bij jou ambities. En dat vooraanstaande bedrijven en organisaties zoals ING, ABN AMRO en de Politie.


Hieronder vind je een kleine greep uit de rollen plus organisaties  die je kunt vervullen:

 

  • Product Manager & Strategist bij ABN AMRO
  • Operations Analyst bij ING
  • Business Analyst bij ABN AMRO
  • Data Consultant bij Woonstad Rotterdam
  • Consultant Architectuur & Strategie bij VKA





 

 Het IT Consultancy Traineeship is iets voor jou, want jij bent

HBO- of WO-afgestudeerd

Je hebt een diploma en maximaal 2 jaar werkervaring. Dit is een IT Consultancy Traineeship, dus aantoonbare affiniteit met finance, IT en business is een vereiste. 

Persoonlijke ontwikkeling

Ook buiten je werk bij de bank om zorgen wij ervoor dat je jouw zelfbewustzijn vergroot door persoonlijke begeleiding en trainingen. Dit doe je niet alleen, maar met jouw talent manager en trainee team. 


Leergierig naar inhoud

Jij bent niet bang om je tanden in een inhoudelijke uitdaging te zetten. Scrum, Stakeholder management in een complexe omgeving, of data-analyse? Niets is voor jou te gek!

Op zoek naar uitdaging

Jij bent onbevangen, daadkrachtig en wil reflecteren op jezelf. En je hebt zin om het team bij de opdrachtgever te gaan versterken!

Nederlandstalig

Het ontwikkelingsprogramma bij Young Colfield is in het Nederlands, dus we zijn op zoek naar Nederlands sprekende kandidaten. 

Een echte verbinder

Jij bent een teamspeler en vindt in verbinding staan belangrijk. Samen met maximaal zeven andere trainees vorm je een team. Jullie inspireren, motiveren en leren van elkaar.

De selectieprocedure

Hieronder vind je de stappen die nog tussen jou en het IT Consultacy Traineeship in staan. 

  • 1. Stuur jouw CV en motivatie

    Dan kijken wij of we een match zien met jouw verhaal, je ambities en Young Colfield.


  • 2. Assessment

    Sterke motivatiebrief? Passend cv? Mooi. Dan mag je het assessment gaan maken. Dit is een game-based assessment van Equalture. Er is geen "goed" of "fout". Wel zegt het veel over jouw manier van werken en andere persoonlijke eigenschappen. Deze inzichten nemen we mee in het eerste gesprek.  

  • 3. Eerste kennismakingsgesprek bij Young Colfield

    Ken je Selke, Fransje en Tom al? Waarschijnlijk niet, maar daar komt nu verandering in! Zij zijn namelijk de Talent Connectors van Young Colfield voor het Consultancy Traineeship, waar je jouw eerste kennismakingsgesprek mee zal doen. 

  • 4. Gesprek bij de opdrachtgever

    Op basis van het gesprek met Selke, Fransje of Tom, waar we het over jouw ambities hebben gehad, matchen we je aan het juiste team bij de opdrachtgever. Tijdens het gesprek bij de klant wordt er gekeken of er een match is tussen jou en de bank. Wij zullen je begeleiden in dit proces, en je van feedback voorzien waar nodig. Toch geen match? Dan kijken we opnieuw wat voor opties er zijn!


  • 5. Extra gesprek & Arbeidsvoorwaarden

    Soms is een extra gesprek nodig omdat bijvoorbeeld het team waarmee je gaat kijken ook wil kijken of er een match is. Soms is één gesprek ook voldoende.


    Als de lichten op groen staan bij jou én bij de klant, plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in!  We nemen je dan mee in alle details zodat je precies weet waar jij je handtekening onder zet. 

Trainee worden

Je opleidingsprogramma bij Young Colfield

Onderdeel van jouw traineeship bij Young Colfield:

 

  • 1-op-1 coaching van je Talent Manager.
  • Soft skill trainingen, aangepast aan jouw behoeften en die van jouw werkplek. Denk aan MBTI, persoonlijke visie en verwachting- en energie management.
  • Een hard skill opleidingsprogramma, met o.a. IT en business analyse fundamentals. Maar ook Microsoft Azure, Backend en frontend development: bijv. API Java, en Javascript, GIT, Scrum en database gerelateerde talen als SQL en Spring.
  • Een team dat je vormt met maximaal 7 andere trainees waarbij veel aandacht wordt besteed aan teambuilding en intervisie momenten met elkaar.

 

Opdrachtgevers waar we al mee samenwerken

Een portretfoto van Talent Connector Tom
Wil je graag meer informatie? 

Laat het weten aan onze Talent Connector, Tom.

Laat je vraag en telefoonnummer achter en hij belt je graag terug. Of bel Tom direct op  06 28 41 99 87

Stuur Tom een bericht

 Benieuwd naar trainees in IT Consultancy rollen?

Bekijk onze talenten
Een portretfoto van Daan, een trainee van het Dedicated Program
"Toen ik in contact kwam met Young Colfield, hoorde ik dat zelfontwikkeling hier hoog in het vaandel stond en dat trok mij veel meer aan dan enkel de hard skills die de meeste IT of consultancy traineeships aanbieden. Het klikte ook meteen op een persoonlijk level bij het eerste contact."

  Joris Welling - Oud Trainee bij Young Colfield


Onze verhalen 

door Els Hoebee 15 dec., 2023
Deze week maakten wij bekend dat Mariolein van der plas en Joris van der Steuijt de nieuwe mede-eigenaren zijn van Young Colfield. In dit interview blikt Mariolein samen met Els, ook mede-eigenaar van Young Colfield, terug op hoe ze bij Young Colfield terecht is gekomen, de eerste maanden binnen onze organisatie en bespreken zij de gezamenlijke plannen voor de toekomst. Hoi Mariolein, gefeliciteerd met je nieuwe eigenaarschap van YC! Hoe voelt dat? Is het anders nu? Ja, op een positieve manier anders! Het voelt letterlijk dat er een groter beroep op mijn eigenaarschap en houding wordt gedaan. Dat vind ik fijn. En ik krijg energie van het nadenken over het ondernemerschap, alle kansen die er liggen. Daar voel ik me nu nog meer mee verbonden. Wat heb je gedaan voordat je bij YC begon? Ik ben ooit begonnen als Rijkstrainee, bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Wat ik meeneem uit die tijd is mijn liefde voor maatschappelijk relevante thema’s. Ik heb gewerkt voor het Joegoslavië tribunaal, veel gedaan rond wapenhandel. De onderwerpen daar gingen me erg aan het hart. Maar de manier waarop voelde best intern gericht en dat past niet zo bij mij. Daarna heb ik een tijd in Zweden gewoond met mijn gezin en gewerkt voor een online start-up. Wat daar erg leuk aan was, was het ondernemende: met een klein team echt iets opbouwen. Toen heb ik vijf jaar bij Google gewerkt in Amsterdam. Als organisatie, collega’s en de manier waarop er gewerkt wordt enorm inspirerend en leerzaam. De core business, advertenties, daarvoor miste ik uiteindelijk de interesse. Wel heb ik hier mijn passie voor ontwikkelen en leren ontdekt. Ik ben daar zelf trainingen gaan ontwikkelen en geven in Life Design samen met twee collega’s. Die training werd heel populair, dus die heb ik overal ter wereld mogen geven. Een leuke en dynamische tijd! Uiteindelijk ben ik bij Google geëindigd als hoofd educatie. Ik wilde daarna nog meer richting onderwijs en leren, dus daarna ben ik directeur geworden bij stichting Jong Ondernemen die het onderwijs helpt om jongeren meer ondernemende vaardigheden te leren. Dat was erg leuk: ik kwam veel bij scholen en de ontwikkeling van de leerlingen was heel zichtbaar. Leerlingen die aanvankelijk verlegen en schuchter waren, kwamen soms enorm uit hun schulp. Ook omdat ondernemende skills iets heel anders vragen dan bijvoorbeeld taal en rekenen. We konden hele waardevolle ervaringen creëren voor de leerlingen, dat gaf veel voldoening. Dat heb ik vier jaar gedaan. Wat maakte dat je dit ondernemersavontuur aan wilde gaan bij YC? Waar begin ik! Meerdere elementen spraken me erg aan. Ten eerste is het onderwerp leren en ontwikkeling echt waar ik mij voor wil inzetten. Daarnaast droomde ik altijd al van ondernemen. Mijn vader is twee jaar geleden overleden en hij noemde mij altijd “zijn kleine ondernemertje”. Hij zag altijd al een ondernemer in mij. Het voelt heel mooi dat ik dit nu doe, en ik weet zeker dat hij dat heel leuk zou vinden. En tot slot het samen doen. Hiervoor ben ik directeur geweest van een stichting. Dat was ook ondernemend en voelde ik me eigenaar, maar was best alleen. Het leuke aan Young Colfield is dat ik verder kan bouwen aan iets waarvan de basis al heel stevig staat. Niet helemaal vanaf 0 vanuit de zolderkamer. Maar ook dat we het met elkaar doen. Met z’n vieren als bestuurders, maar ook met het staff team. Is het tot nu toe wat je ervan had verwacht? Qua werk steeds meer. In het begin moest ik wel echt mijn weg vinden. Holocratisch werken is echt anders dan wat ik gewend was. En ook: hoe waarde toevoegen in iets dat al zo goed staat en loopt, zonder dat je dingen onnodig complexer maakt. Qua cultuur helemaal. Ik hoopte wat ik net beschreef: samen met anderen je verantwoordelijk voelen en aan iets moois bouwen. Dat is zoals ik het hoopte. De mate waarin ik met zin naar werk ga en het plezier en de openheid van de mensen, dat is misschien nog wel meer dan ik verwachtte. Het hoger doel van YC is dat mensen vanuit zelfbewustzijn de wereld in beweging brengen. Wat heb jij met deze visie? Voor mij gaat zelfbewustzijn over jezelf leren kennen, en dat is natuurlijk een oneindig proces. En hoe beter je jezelf kent en verbinding kan maken met jezelf, met wie je bent, met hoe je handelt, met waarom je zo handelt, met hoe je je voelt, met wat er in je omgaat, met patronen die je hebt... Hoe meer bewustzijn je daar op hebt, hoe interessanter het eigenlijk wordt. En hoe diepgaander ook. Dat gun ik iedereen, en vooral ook om daar nog eerder bewust van te worden. Dat kan zo helpen in je pad vinden en in doen wat je wil doen, op de manier waarop je het wil doen. Ik had dat zelf ook graag eerder gehad en leer daar iedere dag nog in. Ik zie binnen Young Colfield dagelijks dat we daar mensen mee helpen. Dat motiveert. Ik weet zeker dat het deze mensen de rest van hun leven gaat helpen. En uiteindelijk helpt het de wereld, als dat allemaal meer zouden hebben. Eigenaarschap, echtheid, bewustzijn en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. Welke is voor jou het meest natuurlijk? Ik wil me heel graag verbinden aan bewustzijn. Wat ik net zei. Daar geloof ik in, ik geloof in wat het brengt. Verbinding met wat er in jezelf leeft. Dat werkt door in alles want het is de start van alles. En welke het minst? Echtheid vind ik soms nog wel uitdagend. Ik kan erg bezig zijn met wat mensen vinden en wil dan niet te veel opvallen of uit de toon springen. Echtheid is voor mij dat wel durven. Daar zou ik wel meer stevigheid in willen ontwikkelen. Ik denk dat daar YC een hele fijne plek voor is. Mooi, dat naar buiten gericht zijn is ook echt een kracht die je komt brengen bij YC vind ik. Ja zeker. Maar dat begint eerst bij mezelf. En dan van daaruit naar buiten treden. Wat wil je in de toekomst gaan toevoegen aan Young Colfield? De boel een beetje openbreken. Nog meer een plek worden voor iedereen. Ik wil gaan onderzoeken hoe we nog meer mensen kunnen bereiken, die minder snel in aanraking komen met de kans om verbinding te maken met zichzelf en van daaruit in het werkende leven kunnen landen. Ik wil daarin onderzoeken hoe we nieuwe wegen kunnen bewandelen met elkaar. Dat kan zijn in aantallen, dus meer jongeren. Maar zou nog mooier zijn om andere opleidingsniveaus en doelgroepen te bereiken, voor wie dit nog minder toegankelijk is op dit moment. Wat hoop je zelf te leren? Binnen Young Colfield word ik erg uitgenodigd om vanuit verbinding met mezelf te handelen en te creëren. Dan komt er zoveel naar boven om over te leren, wat dat betreft leer ik hierover elke dag. Waar staat YC over 5 jaar wat jou betreft? Dan zijn onze twee droomdoelen gerealiseerd: veel meer mensen hebben de Young Colfield experience. Opdrachtgevers, mensen, andere doelgroepen. En we dragen maatschappelijk nog meer en concreter bij. We zijn nog blijer met de impact die we maken op de wereld. Dan bedoel ik met “we”, alle Young Colfielders. Wat is jouw rol daarin? Dat bedenken, opzetten, uitvoeren, aanduwen, openbreken, doorduwen. Heb ik zin in! Leuk, ik ook! 
door Els Hoebee 09 nov., 2023
Vorig jaar in september was het, na twee maanden wachten, tijd voor mijn eerste training bij Young Colfield. Young Professional Essentials! Een training die iedere trainee bij Young Colfield kan verwachten. Bij het koffieautomaat, nog op ons oude kantoor, schudde een lange man met een toen nog onbekend gezicht, ons de hand. “Matthijs”, zei hij. Er ging een belletje rinkelen. Dit moest de trainer zijn. En wat voor één! Matthijs is een oud consultant bij &Samhoud, heeft bij Young Colfield gewerkt als Talent Manager en is nu werkzaam als mede-ondernemer bij Gump, een collectief dat (persoonlijk) leiderschapstrajecten ontwerpt en begeleid. Een man met veel kennis en expertise dus. Na twee dagen kreeg ik dan ook het gevoel dat ik ontzettend veel had geleerd. Met een goedgevulde rugzak kon ik weer op pad. Vol zelfvertrouwen, op naar mijn opdracht bij ABN AMRO. Nu, meer dan een jaar later, denk ik nog vaak terug aan deze training. Zo vaak, dat ik Matthijs bij ons uitnodigde op ons nieuwe kantoor. Matthijs vertelt dat hij tijdens zijn opleiding Liberal Arts & Sciences in aanraking kwam met De Kleine Consultant. “Ik vind dat echt een heel mooi concept”, vertelt hij. “Bedrijven die dat anders niet kunnen betalen, krijgen daarin advies van studenten. Deze studenten worden dan weer begeleid door de grote consultants, zoals McKinsey, BCG en A.T. Kearney. Als ik daarop terugkijk is daar een hele belangrijke basis gelegd voor mijn Young Professional Essential Skills. Hoe bouw je een goede PowerPoint op, wat vertel je wel, wat vertel je niet, hoe neem je mensen mee in een bepaald verhaal. Hoe werk je samen als een team? Hoe kom je tot een eindproduct?” Na De Kleine Consultant vertelt Matthijs dat hij stage is gaan lopen bij A.T. Kearney. “Dat viel alleen tegen”. Waarom kon hij toen niet plaatsen. De inhoud en de mensen waren ontzettend leuk, maar blij werd Matthijs er niet van. “Bij Strategie Consultants gaat het voornamelijk over systemen en processen. Ze zien organisaties als een machine, waar je aan een knopje op links draait om een radartje op rechts te beïnvloeden. Inmiddels heb ik me gerealiseerd dat ik niet op een dergelijke mechanische manier naar organisaties kijk, waarbij ook de mensen een radartje in het geheel zijn. Voor mij is een organisatie eerder een levend organisme met allerlei verschillende ‘organen’ die hun eigen functie vervullen. Een complex systeem waar je niet zomaar aan kan sleutelen. ” Het was wel enorm waardevol en leerzaam om te ervaren hoe strategie consultants te werk gaan, maar het bleek niet het gebaande carrièrepad wat Matthijs had verwacht. Dus hij ging verder zoeken. “Met die bagage op zak kwam ik bij &Samhoud terecht. Een consultancy bedrijf wat zich vooral richt op change management: het begeleiden van veranderingen waarbij de mensen in de organisatie centraal staat. Binnen &samhoud ging ik me steeds meer op talent en leiderschapsontwikkeling richten.” Steeds meer focus op de ontwikkeling van mensen dus. “Daarin groeide begon ook een behoefte te groeien om niet alleen grotere groepen mensen te begeleiden, maar juist ook één-op-één begeleiding te doen. Die behoefte leidde er uiteindelijk toe dat ik overstapte naar Young Colfield om aan de slag te gaan als talent manager.” Young Colfield voelt voor Matthijs als een plek waar iedereen er écht mag zijn. “De basishouding hier is echt: je bent goed zoals je bent, en vanuit die vertrouwensvolle basishouding gaan we toffe dingen doen.” Daarnaast vertelt Matthijs dat Young Colfield ook een goede match was qua visie op organisaties. Bij Young Colfield wordt een organisatie ook veel meer gezien als organisme dan als een machine. Deze hele verschillende ervaringen bij verschillende organisaties gaven Matthijs waardevolle input voor de Young Professional Essentials training. Alle verschillende perspectieven krijgen in de training een plek, want ze dienen allemaal een eigen doel. Matthijs legt verder uit hoe hij heeft geprobeerd om in de training de verschillende invalshoeken te integreren: “Het doel van de training is dat je jezelf als Young Professional mee neemt, maar dat je ook vaardigheden vanuit de bedrijfskundige kant meeneemt.” “Wat leer je dan als je zo’n training volgt? En wat kunnen trainees toepassen?” vraag ik. Matthijs hoopt dat als mensen de training hebben gevolgd, ze zich zelfverzekerder voelen op het moment dat ze een organisatie binnen stappen. “Dat begint bijvoorbeeld al met hoe je een probleem analyse doet en dat je jezelf bewust bent dat je dit altijd vanuit een aantal vaste stappen kunt doen. Daarmee raak je minder snel overdonderd of zie je door de bomen het bos niet meer. Met de probleem analyse vaardigheden uit de training leer je afstand te nemen van je eigen situatie, en vanuit een objectieve blik naar het probleem te kijken. Dat geeft als het goed is rust en vertrouwen.” Daarnaast leren de trainees presenteren en gebruik te maken van ondersteunende middelen. “Ik hoop dat mensen weglopen met een hernieuwde blik van presenteren. En zich bijvoorbeeld realiseren dat als jij voor een manager moet presenteren, die manager vooral benieuwd is naar de uitkomst en niet eerst op een eindeloze analyse en verantwoording van het onderzoek zit te wachten.” Ik vertel Matthijs dat de presenteer oefeningen – waar je ook wordt gefilmd - mij veel zelfvertrouwen hebben gegeven en dat maakt Matthijs trots: “dus je bent eigenlijk zelfbewuster geworden!”. Dat is waar deze training eigenlijk in de kern over gaat. “Zelfbewuster worden. Over wat je aan het doen bent. Iedere trainee van Young Colfield volgt inmiddels ook deze training. Ik hoop dus dat iedereen die de training heeft gevolgd, bewuster op hun werk-reis gaat. Dat maakt het hopelijk iets gemakkelijker. En dan kan je er ook allemaal wat meer van gaan genieten.” Ik en benieuwd wat Matthijs zou zeggen als ze een startende trainee willen aannemen. “Ik zou benadrukken dat deze jonge mensen enorm gedreven, leergierig, ambitieus en verbindend zijn. Ze willen graag. Op alle vlakken. En die verbinding is uniek. In die verbinding zit een bepaalde oprechtheid om dingen mooier en beter te willen maken. Dat gaat qua impact veel verder dan alleen het inhoudelijk werk wat ze doen. Als je een Young Colfielder binnenhaalt haal je dus echt meer binnen dan alleen mankracht, maar een bepaalde energie en mindset die bevorderlijk is voor de organisatie.” Het valt mij op dat het narratief rondom Young Colfield, na al die jaren, op een positieve manier hetzelfde is gebleven. En dat maakt me trots. Matthijs zijn ervaringen sluiten naadloos aan bij de ervaringen die ik heb van mijn mede trainees. Hij is al een aantal jaar weg, en dat maakt me ook benieuwd naar wat hij nu doet. “Na mijn tijd bij Young Colfield ben ik zelfstandig geworden om me vervolgens aan te sluiten bij Gump. Een oud-collega van &Samhoud nam contact met me op en had een concreet plan. Hij wilde met een groep van ervaren en gelijkgestemde zelfstandigen een collectief beginnen gericht op talent en leiderschapsontwikkeling. Hij beantwoordde daarmee een latente behoefte van mij waarvan ik dacht dat deze pas veel later vervult zou worden. Maar dat heb je natuurlijk niet zelf in de hand en als de kans zich dan ineens onverwachts toch voordoet, dan moet je op dat moment instappen.” En hoe is het werk bij GUMP? “Bij GUMP werken we - net als Young Colfield – zonder managers en vormen samen een collectief met duidelijke onderlinge verantwoordelijkheden. Als het goed gaat profiteren we daar allemaal van, als het slecht gaat moeten we ook met elkaar meebewegen.” Matthijs vertelt daarna trots wat ze doen. “We zijn een strategisch partner op het gebied van talentonwikkeling en leiderschapsontwikkeling. We faciliteren en helpen bij het ontwikkelen van dat soort programma’s. Het merendeel van ons heeft een achtergrond als consultant. Daardoor richt we ons niet alleen op het trainen van mensen, maar proberen we dat juist ook te matchen met de visie en strategie van de organisatie. Dat moet wel op elkaar af worden gestemd. Als je eenmaal bekend bent bij een paar organisaties, dan gaat het balletje snel rollen en daardoor bestaat ons vaste ‘kernteam’ inmiddels al uit negen zelfstandigen!” Erg indrukwekkend, vind ik. Zo’n wederzijds vertrouwen en transparantie zie je niet bij veel bedrijven. Dat maakt zo’n leiderschapstraject bij GUMP misschien nog wel unieker! Ik zie mezelf over een aantal jaar wel als klant van GUMP. Het was een mooi interview, zeg ik tegen Matthijs. “Dat vond ik ook.”, zegt hij. We schudden elkaar de hand en gaan weer verder met onze dag.
door Els Hoebee 25 sep., 2023
In deze blog geven we je graag een inkijkje op ons Young Colfield kantoor. Wij willen onze fijne en inspirerende ruimtes graag met jou en je team delen! De diverse ruimtes, variërend in grootte, zijn geschikt voor het houden van trainingen, brainstormsessies, intervisies, kennisbijeenkomsten en nog zo veel meer. Wil je meer weten over het idee achter het ontwerp en de visie van ons kantoor? Dat lees je in deze blog !
Lees meer verhalen
Share by: